+381 69 12 98 136; +381 18 276 943 psihocentarmm@gmail.com

Psihološko testiranje -psiho test se najčešće koristi kao klinička psihodijagnostika, profesionalna selekcija, profesionalna orijentacija i procena potencijala pojedinaca.

Svako od nas ima svoju skrivenu stranu ličnosti, koja se različitim intenzitetom odražava kroz naše postupke i ponašanje.

Postoji niz psiholoških tehnika i metoda kojima se razotkrivanju potisnuti ili nesvesni mehanizmi ličnosti, naznake potencijalne slabosti, agresivnost, depresivnost, psihotićnost, organske poremećaje..

Na psihološkom testiranju obavlja se razgovor sa psihologom gde se u jednoj prijatnoj atmosferi prolazi kroz pitanja o sebi, svom životu i svojim tegobama.

Po obavljenom razgovoru pribegava se testiranju gde psiholog kroz primenu jednog ili više testova dolazi do kompletnije slike o pacijentu i njegovom stanju što će prezentovati psihijatru kroz psihološki izveštaj.

Psihološka dijagnostika za cilj ima da objektivno prikaže pacijentovo psihološko stanje i da time omogući brže i preciznije postavljanje dijagnoze, a što dalje vodi bržem pacijentovom izlečenju.

Gotovinom
Kreditnom karticom

Preko računa 
Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama

  

Podelite prijateljima