Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Subota 8-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas

Rad sa odraslima

lecenje odraslih psiho centar mm

U ordinaciji se obavlja dijagnostika i lečenje psiholoških i psihijatrijskih problema odraslih osoba

Lečenje najčešće podrazumeva kombinovanu primenu lekova i individualnih psihoterapijskih metoda.

Kod lakših problema ponekad je dovoljno nekoliko razgovora, bez potrebe davanja lekova. Kod težih problema potrebno je duže vreme da bi se uz pomoć lekova, redovnih kontrola i psihoterapije, ponovo uspostavilo stanje psihičke ravnoteže.

Psiho centar MM je specijalistička neuropsihijatrijska ordinacija i u njoj se obavlja dijagnostikovanje i lečenje poremećaja i oboljenja iz oblasti koje obuhvataju psihijatrija i neurologija.

U ordinaciji su angažovani neuropsihijatri, psihijatri, neurolozi, neurofiziolozi, defektolozi,  logopedi, specijalni pedagozi, psihoterapeuti i psiholozi, sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi.

U ordinaciji se nude sledeće usluge:

dijagnostika, terapija i praćenje svih vrsta psihijatrijskih poremećaja (depresija, anksiozni poremećaji, panični napadi, psihoze…)
psihoterapija (partnerski problemi, reakcije na stres, nedostatak samopouzdanja, poremećaji ishrane…)

LOGOPED DEFEKTOLOG ZA ODRASLE

Ljubinka Svetozarević završila je Defektološki fakultet u Beogradu.
Radi u Institutu za Lečenje i Rehabilitaciju ,,Niška Banja,, u Niškoj Banji.
U dugogodišnjoj praksi stekla je veliko iskustvo i znanje u radu sa Hemiplegičnim i Hemiparetičnim pacijentima koji su preživeli Moždani udar ili Intrakranijalnu hemoragiju – moždano krvarenje ili stanje nakon operacije Tumora mozga, a koji za posledicu imaju delimičan ili potpun gubitak govora, pisanja, čitanja, pamćenja, poremećaj vremenske i prostorne orijentacije, kao i poremećaj ravnoteže pri stajanju i hodanju (ortostatika I dinamostatika).
Tu spada motorna, senzorna ili globalna afazija ili disfazija, alexsia i dyslexia.
Znatan udeo u nastanku Hemipareze donose i razne vrste povreda mozga, kao i kongenitalne malformacije i porođajne traume.

U individualnom radu i širokom pristupu sa svakim pacijentom, sticala je znanja kako neposrednim radom, tako i aktivnim učešćem na raznim seminarima, kongresima i predavanjima širom zemlje.

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom – Kreditnom karticom

Plaćanje karticom

Preko računa  – Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama

Osiguranje

Zakazivanje pregleda

Pregled možete zakazati lično, telefonskim putem pozivanjem telefona + 381 (0)69 12 98 136 (poziv, Viber, Whatsapp) ili elektronskim putem (formular ispod).

    Podelite sa prijateljima
    Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943